Zwolsmanweg 28 Sneek

0513-651250
info@vanbrusselwiebenga.nl
Taxatie aanvragen
Verkocht

Zwolsmanweg 28 Sneek

Omschrijving

TE KOOP SCHIPHUIS MET GARAGE IN SNEEK

Fantastische watersportvakantie gehad op de Friese Meren? En nu zoek naar een ligplaats voor uw boot in deze omgeving? Dit is uw kans: nabij centrum evenwijdig aan de Houkesloot op het watersport bedrijventerrein ’t Ges staat dit fraai gelegen Schiphuis met garage. Bereikbaar via een afgesloten elektrisch afsluitbaar hek. In 2000 zijn deze schiphuizen met garage nieuw gebouwd.

Afmetingen: Lengte ca. 14.60 x breedte ca. 5.50 x hoogte ca. 5.00m, Diepgang ca 2 meter.
Afmeting garage 5.50 x 5.50 meter.

Het watersportcomplex ligt in het hart van het Friese Merengebied, namelijk aan de oostkant van Sneek aan de Houkesloot, de bekende verbinding tussen Sneek en het Sneekermeer. Het complex is via de snelweg A7 zeer goed bereikbaar. De luxe boothuizen met garagebox zijn van alle gemakken voorzien voor jacht- en auto en kenmerken zich door een optimale bereikbaarheid, vrij van obstakels als bruggen en dergelijke. Er is doorlopend toezicht door Jansma jacht hetgeen een goede bewaking van het bezit waarborgt.
Het ligt op 5 minuten afstand van het Sneekermeer.

Het schiphuis en garage beschikt over water en elektra aansluitingen en afvoer, tevens is In de garage een pantry en toilet aanwezig. Zie foto’s Elektrisch bediende (afstandsbediening) voor zowel de garage als de deur van het boothuis
Ook zijn er meerdere faciliteiten op het terrein.

Service, water en Electra kosten (+/- € 900,- per jaar).

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort bouw
Bestaande bouw

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Sneek F 1238
Perceel
SNE00-F-1238
Bekijk alle kenmerken